Skip navigation

Beslutningsguide

Find ud af, hvilket varmersystem, der er det rigtige for dig. Med vores brændstofdrevne bilvarmere (Hydronic-serien) og elektriske bilvarmere (Plugtronic-serien) har vi en løsning til ethvert behov.

Hvordan bor du?
Hvis du bor i et enfamiliehus med tilstødende garage, kan du sagtens bruge en elektrisk bilvarmer. Hvis du bor i byen, eventuelt i lejlighed, og normalt parkerer din bil på gaden, er en brændstofdrevet varmer det foretrukne valg.

Hvor mange penge vil du bruge?
Du kan få en elektrisk varmer for under 7.500 kr., mens en brændstofdrevet bilvarmer koster op mod 15.000 kr. at installere.

Hvor vil du gerne varme op?
Hvis du ønsker at varme din bil op, uanset hvor den befinder sig og på selv de mest afsidesliggende steder, og hvis du endda ønsker at bruge den tilgængelige tilskudsvarmer, når du kører, bør du vælge en brændstofdrevet varmer. Hvis opvarmning derhjemme og på arbejdspladsen opfylder dine behov, er en elektrisk varmer et godt valg.

Har du brug for at oplade batteriet regelmæssigt?
Så bør du vælge det elektriske varmersystem, der fås med indbygget batterioplader.

Hvad er din foretrukne måde at aktivere din varmer på?
Hvis det er vigtigt for dig at kunne fjernstyre din varmer, skal du vælge en brændstofdrevet varmer. Den fås med fjernbetjeningsenheder eller EasyStart Web, der muliggør aktivering via app eller browser fra enhver internetaktiveret enhed. Derudover har den også en timerfunktion.En elektrisk varmer skal tilsluttes en stikkontaktfor at kunne aktiveres.